Organisatiecoaching

Veranderingen zijn in onze steeds sneller wordende maatschappij aan de orde van de dag. De wereld om ons heen verandert, de ene keer door de onszelf geïnitieerd, de andere keer omdat de omgeving ons dwingt. Veranderingen doorvoeren gaat echter niet vanzelf en werkt ook niet voor iedereen hetzelfde.

Veranderingen zijn onlosmakelijk verbonden met het aansturen van mensen, prestaties en processen. Elke verandering staat op zichzelf en vraagt om een benadering die past bij de persoon en de situatie. Daarbij kunnen de specifieke kennis, vaardigheden en de frisse blik van een externe adviseur vaak beter helpen om een verandering te starten en daadwerkelijk deel te worden van de organisatie.

Lef Advies heeft ruime ervaring met dit soort trajecten en vindt het prettig om kritisch met je mee te kijken naar hoe de organisatie nu in elkaar zit en waar zij naar toe wil. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Samen kijken we waar de verandering in zit, maken we een plan en zetten we de juiste stappen voor de organisatie.

Bij alle trajecten kan ik Management Drives inzetten. Drijfveren zijn voorspellers van gedrag. Management Drives gebruikt drijfveren om individuen, teams en organisaties beter te laten functioneren en samenwerken.

Het mooie van Management Drives is dat het opheldering geeft aan individuen in een coachingstraject, maar dat het ook ingezet kan worden binnen groepen en een stapje verder, organisaties. Een duidelijk en hanteerbaar instrument om in te zetten bij ontwikkelingstrajecten op alle niveaus!

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.


LEF

Lef Advies | Hester Geerlings | Buiswater 31 3991 MZ Houten | 06 4301 6098 | © 2013kmm | View Hester Geerling's LinkedIn profile | Hester Geerlings on Twitter | LefAdvies on Facebook